MenuZoek
Schildering in de Noordstedetunnel

Feest maal 50

Vanwege het 50 jarig bestaan van Nieuwegein organiseerde Stichting Eet Mee in het weekend van 17, 18 en 19 september op 50 adressen feestelijke verrassingsetentjes bij mensen thuis, bij ondernemingen of maatschappelijke organisaties. Ook zijn er video-etentjes georganiseerd. Hierbij kon kennis gemaakt worden met andere plaatsgenoten, maar natuurlijk ook met elkaar gepraat worden over Nieuwegein.

Over Stichting Eet Mee

Eet Mee is een platform voor mensen die graag anderen ontmoeten, houden van een goed gesprek en het leuk vinden om samen te eten. Al ruim tien jaar brengt Eet Mee mensen samen aan de keukentafel voor een goed gesprek. Zo ontstonden er in de regio Utrecht al meer dan 10.000 matches. Tijdens de etentjes loop je een verrassende mix van mensen tegen het lijf. Stellen, alleengaanden, ouderen, gezinnen, mensen die hier geboren en getogen zijn, mensen met een vluchtelingachtergrond. De mix maakt het juist zo leuk.

Neem ook een kijkje op www.eetmee.nl voor meer informatie over ons concept of om alvast je eigen matches te gaan maken voor (video-) etentjes met nieuwe mensen.