MenuZoek

Bruna

Bruna verkoopt onder meer boeken, tijdschriften, wenskaarten, speelgoed en kantoorartikelen. Ook is er een PostNL-servicepunt. 

“Dat was echt schrikken half maart. Ik dacht eerst dat het helemaal niet verantwoord was om open te blijven. Maar dat kon gelukkig wel, ook omdat we een PostNL-servicepunt in de winkel hebben. We draaien goed. De eerste twee weken verkochten we veel educatieve boeken. De scholen moesten dicht en ouders gingen hun kinderen thuis les geven. Na die tijd kwamen mensen vooral vermaak halen zoals leesboeken, puzzels en hobbyspullen.”

“We letten er goed op dat klanten zo normaal mogelijk kunnen winkelen. We hebben een in- en uitgang gemaakt en bewegwijzering aangebracht en spreken mensen aan als ze de regels even vergeten. Soms zijn mensen een beetje angstig. Dan maken we een praatje om ze gerust te stellen.“

Bezorgservice

Vanaf het begin bieden we aan om spullen thuis te bezorgen. Bij andere winkeliers in het winkelcentrum was daar ook veel vraag naar. Daarom hebben we gezamenlijk een bezorgservice opgezet. Zo kunnen klanten bij hun favoriete winkels producten bestellen en die worden dan thuis afgeleverd.

Heb je tips voor andere ondernemers in deze coronatijd?

“Wees altijd vriendelijk en behulpzaam, ook al zijn er best veel regels en moet je klanten erop wijzen om afstand te houden of even buiten te wachten als het te druk is. Blijf vrolijk en positief, want de toon maakt de muziek. En bied klanten een bezorgservice aan, als het kan met collega winkeliers.” 

Adresgegevens en openingstijden

Muntplein 31, 3437 AP Nieuwegein

Open van maandag t/m donderdag van 9.00 – 18.00 uur, vrijdag van 9.00 – 20.00 uur en zaterdag van 9.00 – 17.00 uur.

https://www.facebook.com/brunamuntplein.nl

www.bruna.nl