MenuZoek

KNUS bij Ann

KNUS bij Ann is een winkel en horeca in één. Je kunt genieten van lekkere koffie, lunch en high tea. En alles wat je in de winkel ziet, kun je kopen. Zelfs de stoelen waar je op zit en het bord waarvan je eet. Een uniek concept dus! 

‘KNUS bij Ann’ bij je thuis

“De horeca in mijn winkel moest dicht. Ik hoorde al snel dat afhalen en bezorgen wel mocht en heb toen direct actie ondernomen. Als eerste een bericht op Facebook dat ‘Knus bij Ann’ doorgaat. Onze slogan is ‘We willen gewone momenten bijzonder maken’, dat blijven we dus ook ‘gewoon’ doen. We hebben laten weten dat mensen voor een heerlijke lunch of high tea bij ons terecht kunnen. En dat we het vintage servies en een mooi tafelkleed, dat we normaal in de winkel gebruiken, erbij bezorgen. Zo ervaar je een stukje ‘Knus bij Ann’ thuis! Vanaf 1 juni is de horeca binnen en buiten weer open. Nu hopen op mooi weer, zodat veel bezoekers langskomen op zoek naar een leuk plekje om koffie te drinken.”

Koop je zelf ook lokaal?

“Jazeker! Voor bloemen ga ik naar De Stijl, mijn man koopt zijn kleding bij Report, aanvullende boodschappen doen we bij de Dagwinkel en we gaan regelmatig eten bij het Raadhuis. Vreeswijk heeft alles.  Je kunt er ontbijten, lunchen, dineren en in de tussentijd kun je winkelen, een museum bezoeken of wandelen over de dijk.”

Welke tip wil je delen met andere lokale ondernemers?

“Blijf je zelf, blijf dicht bij wat je doet en waar je goed in bent. Ik ben bij mijn concept gebleven en dat waarderen klanten enorm. Ze willen het vertrouwde blijven behouden.”

Adresgegevens en openingstijden

KNUS bij Ann, Dorpsstraat 40 in Nieuwegein

Open op woensdag t/m zaterdag van 9.00 – 17.00 uur

www.facebook.com/knusbijann

https://www.instagram.com/knusbijann