Koop lokaal

previous arrow
next arrow
Slider

Koop lokaal in Nieuwegein

Koop jij ook bij de lokale ondernemer in de buurt? Of ga je weleens eten bij het restaurant bij jou om de hoek? Lokale ondernemers kunnen jouw steun in deze coronatijd goed gebruiken!


Lokale ondernemers geven kleur en sfeer aan de stad. Ze staan voor persoonlijke aandacht en service. Ze zijn dichtbij, je hoeft dus niet lang op pad. En uiteraard houden ze rekening met de coronamaatregelen, je kunt er dus met een gerust hart naartoe.

Steun lokale ondernemers!

#kooplokaal #nieuwegein #supportyourlocals

We spraken met verschillende ondernemers uit onze stad. Ze vertellen over hoe zij het aanpakken in coronatijd en geven tips aan andere ondernemers. En ben je nog op zoek naar een origineel cadeau voor Vaderdag? Lees dan ook zeker even verder om leuke ideeën op te doen.

Angelique

Bruna verkoopt onder meer boeken, tijdschriften, wenskaarten, speelgoed en kantoorartikelen. Vanaf het begin van de coronatijd bieden ze een bezorgservice aan om spullen thuis te bezorgen.
Zo kunnen klanten bij hun favoriete winkels producten blijven bestellen! Ook is er een PostNL-servicepunt.

Annika​

KNUS bij Ann is een winkel en horeca in één. Je kunt genieten van lekkere koffie, lunch en high tea. En alles wat je in de winkel ziet, kun je kopen. Zelfs de stoelen waar je op zit en het bord waarvan je eet. Een uniek concept dus!

Henny

Bij Broodje Natuurlijk kun je terecht voor broodjes, lunches en catering. Je kunt ook afhalen en laten bezorgen. Alle producten zijn huisgemaakt met pure ingrediënten en zoveel mogelijk biologisch, uit de streek en geïnspireerd op het seizoen.

Ilja

De Ruilfabriek is een Conceptstore in Cityplaza. Ondernemers kunnen er een plek huren om hun duurzame handgemaakte producten te verkopen zoals woonaccessoires en lifestyleproducten. Je kunt er een fijne flexplek huren of vergaderruimte, en er worden workshops gegeven.

Met deze webpagina steunen we lokale ondernemers. Er is ook plek om jouw zaak of jouw winkel onder de aandacht te brengen. Je kunt dan jouw initiatieven of acties delen, zodat inwoners je in coronatijd weten te vinden en je andere ondernemers kunt inspireren. Geïnteresseerd? Mail dan naar stadsmarketing@nieuwegein.nl of bel Vivienne Kock op 06 – 500 881 44.

Stadsmarketing Nieuwegein

 

Partners in stadsmarketing zijn: Stadstheater DE KOM, Down Under, Fort de Batterijen/ID310, SportID, Natuurkwartier, gemeente Nieuwegein, RED Online Marketing en Club Rhijnhuizen.