MenuZoek

In actiestand bij Bruna Muntplein

"We hebben heel veel leuke cadeaus. Allerlei boeken, (scheur)kalenders, spelletjes, speelgoed en nog veel meer. Je kunt alles online bestellen. Via onze eigen facebookpagina www.facebook.com/brunamuntplein.nl/ kun je een bestellijst invullen."

Een half jaar eerder spraken we Angelique ook over haar zaak in coronatijd. Hoe is het sindsdien gegaan?

“Het gaat heel goed. Het blijft erg druk en we staan met z’n allen continu in de actiestand. Zeker in de decembermaand is het gekkenhuis door al die feestdagen. Sinds de lockdown van dinsdag 15 december is de winkel dicht. Ons PostNl-servicepunt is wel open van 10.00 – 18.00 uur.

Voorheen moesten we zorgen dat het niet te druk werd in de winkel en moest het voor bezoekers mogelijk zijn om veilig en zo normaal mogelijk te kunnen winkelen. We hanteerden nog steeds looproutes en bij de ingang stond een stoplicht. Die bedienden we handmatig. Als het maximum aantal mensen binnen was, zetten we het stoplicht op rood. Ik liep dan naar de ingang en vroeg de mensen of ze voor het PostNL-servicepunt  kwamen of wilden winkelen. Als iemand voor het  PostNL-servicepunt kwam, kon diegene meestal doorlopen. Ook stond sinds 1 december de mondkapjesplicht duidelijk op de ramen aangegeven. Dat ging prima, klanten toonden hun begrip.”

Heb je nog speciale acties voor de feestdagen?

“Ja we hebben heel veel leuke cadeaus. Allerlei boeken,  (scheur)kalenders, spelletjes, speelgoed en nog veel meer. Je kunt alles online bestellen. Via onze eigen facebookpagina https://www.facebook.com/brunamuntplein.nl/ kun je een bestellijst invullen. We bezorgen de bestelling gratis thuis en je kunt aan de deur met pin betalen. Je kunt ons ook bellen op 030-6053781 om je bestelling door te geven. We zijn van 9.00 – 18.00 uur bereikbaar.”

Heb je nog een goede tip voor jouw collega ondernemers voor het nieuwe jaar?

“Wees flexibel. Alles is heel betrekkelijk. Als je zoals altijd een planning maakt voor het nieuwe jaar, zorg dan dat je niet alles dichttimmert zodat er ruimte genoeg is om te reageren op onverwachte dingen.“

 

Nu is de winkel dicht maar je kunt online bestellen via https://tinyurl.com/yattklbw. Of telefonisch op 030-6053781, van 9.00 – 18.00 uur.

https://www.facebook.com/brunamuntplein.nl/

www.bruna.nl