MenuZoek

Zo moeder, zo dochter

Stefanie Sluijsmans en dochter Alexandra runnen samen Sluijsmans Juwelier & Atelier in Cityplaza. Drie jaar geleden ging de droom van Stefanie in vervulling; in mei 2017 openen de deuren van Sluijsmans Juwelier & Atelier.

 “Mijn dochter is in mijn voetsporen getreden en heeft de opleiding tot goudsmid en juwelier ondernemer met succes in 2019 afgesloten. Erg leuk om nu samen te werken zij aan zij”. 

In elk handgemaakt sieraad zie je persoonlijkheid en emotie terug. Samen streven ze naar maatwerk en klantgerichtheid in de winkel.

Goed om te weten: in Nieuwegein en omstreken bezorgen zij gratis én lokaal! Ophalen en brengen van reparaties blijft ook mogelijk. In hun webshop kun je 24/7 de mooiste sieraden shoppen en voor vragen zijn ze via Whatsapp of via hun website te bereiken. Uiteraard kunt u ook contact opnemen door een mailtje te sturen of gewoon te bellen tijdens openingstijden met 030 - 307 43 52. "Wanneer er een reparatie nodig is of u heeft advies nodig dan kunt u via onze website een afspraak met ons maken."

Kijk hier voor de website van Sluijsmans Juwelier & Atelier.