MenuZoek

Valentijn bij de Middenhof

Sinds jaar & dag viert de Middenhof Valentijnsdag, die in deze corona pandemie er iets anders uitziet dan we gewend zijn...

Valentijn in de wijnkelder

Helaas, dit jaar geen romantische tafel voor twee gedekt in de wijnkelder (zie foto). Normaal verloot de Middenhof ieder jaar een tafel voor twee in de wijnkelder met Valentijnsdag. Een prachtig en romantisch warm plekje, omgeven door wijnflessen en kaarsen. Elk jaar een groot succes!

Romantisch thuis

"In deze coronapandemie ziet 14 februari er iets anders uit dan we gewend zijn", zegt eigenaar Hans Ultee. "Het is niet makkelijk, maar we blijven dingen verzinnen in deze tijd. Zodat de mensen nu alsnog thuis kunnen genieten van een Valentijn brunch of diner, die men kan afhalen of laten bezorgen". Juist in deze tijd is het extra leuk om je geliefde komende zondag te verrassen met een heerlijke brunch- en/of avondje romantisch dineren. Gewoon thuis. Je zorgt zelf voor een romantisch gedekte tafel met kaarslicht en het keukenteam van de Middenhof verzorgt jouw "Romantic Valentine Candlelight Brunch en/of Diner.

Geen tijd zondag? Geen probleem! Je kunt de dinnerbox ook al op 12 en 13 februari bestellen. 

Website voor Brunch: https://www.demiddenhof.nl/valentijnbrunchboxbestellen/

                            Diner:  https://www.demiddenhof.nl/valentijn-candlelight/

Nieuw tapasrestaurant "La Casa de Verano"

Team Koop Lokaal mocht eind vorig jaar een kijkje nemen in het 3e (!) restaurant in de boerderij. 'Vlak voor de tweede lockdown hebben wij hard gewerkt aan een totaal nieuw concept in onze boerderij. Naast de Brasserie en het pannenkoekenrestaurant openen wij namelijk een nieuw tapasretaurant, genaamd: La Casa de Verano."

Een heel sfeervol restaurant met open keuken, in het deel van de boerderij wat de boerenfamilie vroeger als "zomerhuis" gebruikte. Vandaar de naam La Casa de Verano: het zomerhuis. "Gelijk na de lockdown kunnen onze klanten verse tapas komen proeven. Voor de liefhebbers van kleine gerechtjes is er keuze genoeg, bereid door ons geronommeerdere koks. U kunt ieder tijdstip reserveren en bent niet gebonden aan een vast tijdstip van aankomst en vertrek. 

Vaste prijs: U betaald per persoon een vaste prijs van € 29,50 p/p (excl. dranken), hiervoor kunt u per bestelronde 2 gerechten bestellen, bestelronden zijn uiteraard onbeperkt!

Voor meer informatie zie www.tapasverano.nl