MenuZoek

Vermaas Brillen

"Als we iets hebben geleerd van de afgelopen tijd is het wel dat aandacht voor elkaar één van de allerbelangrijkste dingen in het leven is."

Wees loyaal en koop lokaal

“We zitten al zo’n 48 jaar in Nieuwegein, waarvan 35 jaar in City. Vanaf het begin dus. We voelen ons daarom echt verbonden met de stad, de inwoners en andere ondernemers. Zo kopen we zelf ook altijd zoveel mogelijk lokaal. Zo bestellen we onze bloemen bij Bloembinderij De Stijl en halen we geregeld verse vis bij De Volendammer Vishandel aan de overkant.”

Doorgaan

“Ook al lijkt het soms of de wereld een beetje stil staat, wij hebben natuurlijk niet stilgezeten. En onze leveranciers en brillenglazenfabrikant ook niet. We kunnen nog steeds de nieuwste glazen bestellen en de mooiste monturen uitzoeken, omdat we na de terugkeer graag wilden doorgaan. Klassiek, hip, supertrendy of tijdloos: kom gerust bij ons langs en probeer het moois te vinden waar je naar op zoek bent. We zijn een zelfstandige opticien en zijn gedreven door professionele passie. Dat verschil merk, voel en zie je. Bij ons vind je altijd iets wat bij je past. Ben je ook benieuwd wat voor jou de beste kijkoplossing is? Dan ben je van harte welkom in de winkel om je door één van onze specialisten te laten adviseren.”

Veilig winkelen doen we samen en nog steeds met volle aandacht

“Als we iets hebben geleerd van de afgelopen tijd is het wel dat aandacht voor elkaar één van de allerbelangrijkste dingen in het leven is. Dit, en nog een onbetaalbaar iets als tijd, is wat onze medewerkers graag bieden naast hun technisch vakmanschap. Combineer dit met de veiligheid volgens de normen van deze tijd, en je hebt een fijne plek waar je met je wensen terecht kunt.

Onze winkel zit net naast de deuren bij de ingang, dus onze klanten hoeven niet door het winkelcentrum te lopen. Een veilige afstand houden is ook in de winkel belangrijk. En die is nu eenmaal 1,5 meter, ook bij het meten van je ogen. Uiteraard wordt alle apparatuur na gebruik uitvoerig gedesinfecteerd net als de brillen die gepast zijn. We zien erop toe dat onze medewerkers gezond en klachten vrij zijn. Let er dus ook op dat je ons alleen bezoekt als je geen klachten hebt. Twijfel je? Stel je vragen en volg het advies van onze medewerkers op.”