MenuZoek
Bruggetje in Vreeswijk

De Nieuwegein Quiz | Donderdag 15 september | 20.00 uur | Anna van Rijncollege

Doe je ook mee met de Nieuwegein Quiz? Het maakt niet uit hoeveel je van de stad weet of hoe lang of kort je hier woont. Er zijn vragen op allerlei niveaus en over allerlei onderwerpen. We beloven je dat het een  inspirerende en vooral leuke avond wordt, waarop je ook nog eens je woonplaats beter leert kennen.
Het grootste deel van de quiz wordt in duo’s gespeeld. Twee weten meer dan één en het is nog eens extra gezellig ook. Dus vraag je vriend(in), een familielid, buur, collega of iemand anders om samen mee te spelen. Je kunt al meedoen vanaf 14 jaar (dan wel samen met iemand van 18 jaar of ouder). Meedoen kost € 5,00 per duo. Met de Stadspas speel je gratis mee.

Aanmelden kan hier

Op donderdag 15 september kan de Nieuwegein Quiz dan eindelijk gespeeld worden. In overleg met het  Anna van Rijncollege hebben we deze datum vast kunnen leggen. Achter de schermen zijn we alweer druk met de herstart. Onze kandidaten en sponsoren zijn op de hoogte gebracht van de nieuwe datum.
De afgelopen twee jaar is er veel veranderd voor iedereen en op veel gebieden. Wil je nog even weten hoe het ook alweer zit met de Nieuwegein Quiz? Op deze website vind je alle informatie. Heb je desondanks toch nog vragen? Stuur dan gerust een e-mail naar: vraag@denieuwegeinquiz.nl