MenuZoek
Doortrappen: veiliger fietsen tot je 100ste

 

 

 

Doortraproute senioren: Rondje Nieuwegein (25 km)

Startpunt: TOP Laagraven, Ravensewetering 1

Doortraproutes zijn mooie fietsroutes over redelijk brede paden met onderweg veel groen. Op deze routes kunnen senioren genieten van een rustige fietstocht met weinig obstakels en relatief veilige oversteekpunten. Dit rondje Nieuwegein laat u de verschillende kanten van onze stad ontdekken waarbij water en groen, beschermde dorpsgezichten en moderne gebouwen elkaar afwisselen.

Download hier de route (1,45 MB)

 

 

 

Doortraproute senioren: Lek en Linie (29 km)

Startpunt: TOP Linielanding, Waterliniedok 1

Doortraproutes zijn mooie fietsroutes over redelijk brede paden met onderweg veel groen. Op deze routes kunnen senioren genieten van een rustige fietstocht met weinig obstakels en relatief veilige oversteekpunten. De Lek en Linieroute geeft u een mooi beeld van het militair erfgoed van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Laat u verrassen door forten, loopgraven, dijken, sluizen, kanalen, kazematten en groepsschuilplaatsen.

Download hier de route (1,06 MB)

 

 

 

Doortraproute senioren: Schalkwijk (25 km)

Startpunt: TOP Linielanding, Waterliniedok 1

Doortraproutes zijn mooie fietsroutes over redelijk brede paden met onderweg veel groen. Op deze routes kunnen senioren genieten van een rustige fietstocht met weinig obstakels en relatief veilige oversteekpunten. De Schalkwijkroute is een mooie landelijke en waterrijke route die je door Schalkwijk en Tull en 't Waal voert, langs onder andere Fort WKU, Kasteel Heemstede en de Plofsluis.

Download hier de route (933 kB)