MenuZoek
Ik fiets

Fiets mee met de speciale Ik fiets acties in Nieuwegein

Om het fietsen nog leuker te maken, download je de gratis Ik fiets app. Daarmee worden je fietsritten geregistreerd en beloond met fietspunten die je kunt verzilveren bij lokale en regionale ondernemers. Stap ook vaker op de fiets! Doe mee met een van de leuke lokale fietsacties of bekijk eerst het filmpje hieronder.

 

 

Download de app en word beloond voor elke fietsrit

Met de Ik fiets app op je smartphone, word je beloond voor je fietskilometers. Fiets je regelmatig of wil je meer gaan fietsen? Download de app, registreer automatisch je fietsritten en verdien punten met elke fietskilometer. Deze punten verzilver je in de appwinkel voor bijvoorbeeld een Decathlon cadeaukaart, een donatie aan een goed doel of gratis producten bij Jumbo. Ook kun je meedoen aan allerlei uitdagingen om bonuspunten mee te verdienen en volgen in de loop van het jaar meer aanbiedingen van lokale ondernemers zoals Merwestein. Fietsen was nog nooit zo leuk. De app is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

Lees meer over de Ik fiets app

Krijg 15% korting op je nieuwe fiets

Wil je wel meer fietsen maar is je huidige fiets niet meer comfortabel of veilig genoeg? Koop via Ik fiets een nieuwe fiets met 15% korting. Gewoon bij je lokale fietsenwinkel. Op een nieuwe fiets, goed afgesteld op jouw afmetingen, ervaar je de voordelen van het fietsen nog beter.

Lees alles over deze kortingsactie

Probeer gratis een deelfiets in Utrecht

Ben je in Utrecht en heb je een fiets nodig? Probeer eens een deelfiets! Je vindt ze overal in de stad en ook in Bilthoven en Bunnik. Reserveer een fiets met de handige app en fiets er zo op weg! In samenwerking met Ik fiets bieden Donkey Republic (stad Utrecht) en GoAbout (Bilthoven, Bunnik en Utrecht Science Park) de deelfietsen nu een maand gratis aan. Elk eerste uur van je fietsrit met de deelfiets is gratis, een maand lang. Met GoAbout is zelfs elke eerste 4 uur van je fietsrit gratis.

Hier reserveer je een deelfiets

Gratis drankje tijdens puzzelfietstocht

Een leuk en actief dagje uit in de provincie Utrecht? Fiets één van de Ik fiets puzzel fietsroutes! Onderweg kun je vragen beantwoorden over de route en omgeving. Download ook de Ik fiets app en krijg een voucher voor een gratis drankje onderweg!

Lees meer over deze actie